(233)

₺1.320,00

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Toplam Kalite Yönetimi ve Kalite Yöneticiliği Eğitimi Sertifika Programı

Toplam Kalite Yönetimi ve Kalite Yöneticiliği Eğitimi, işletmelerin ürün ve hizmet kalitesini artırmayı, sürekli iyileştirme ve mükemmellik hedeflerine ulaşmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu eğitim, işletmelerin tüm çalışanlarını kalite odaklı düşünmeye teşvik etmeyi ve kalite yönetim süreçlerini etkili bir şekilde uygulamayı hedefler.

İlk olarak, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) kavramıyla ilgili temel prensipleri anlatan bir giriş bölümü bulunur. Katılımcılar, kalitenin tanımı, önemi ve TKY'nin temel felsefesi hakkında bilgilendirilirler. TKY'nin odak noktaları olan müşteri memnuniyeti, sürekli iyileştirme, katılımcılık ve süreç yaklaşımı gibi konular ele alınır.

Program Detayları:

• 40 Uzaktan Eğitim Saati

• ISO 9000 Standardı
  • ISO 9001 Standardı ve Gelişmeler
  • ISO 9001:2008 Temel Kalite Yönetimi Eğitimi
  • ISO 9001:2015 Revizyonu
  • Dökümantasyon
  • Toplam Kalite Yönetimi
  • Ar-Ge Teknikleri
  • ISO 19011 İç Denetçi
  • 6 Sigma
  • Yönetim Becerileri
  • Stratejik Planlama

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum