(233)

₺1.320,00

Performans yönetimi eğitimi, işletmelerin veya yöneticilerin çalışanların performansını etkili bir şekilde yönetmeyi öğrenmek için aldıkları eğitim programını ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Performansa Dayalı Ücret ve Ödül Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı

Performansa dayalı ücret ve ödül yönetimi eğitimi, işletmelerin veya insan kaynakları profesyonellerinin çalışanların performansını teşvik etmek ve yönetmek için aldıkları eğitim programını ifade eder. Bu eğitimler, işletmelerin performans odaklı bir kültür oluşturmasına yardımcı olurken, çalışanların motivasyonunu artırmayı ve üretkenliğini teşvik etmeyi amaçlar.

Katılımcılar, performansa dayalı ücret ve ödül sistemlerinin tasarlanması, uygulanması ve yönetilmesi konularında bilgi ve beceri kazanırlar. Bu eğitimler genellikle performans değerlendirme süreçleri, hedef belirleme yöntemleri, geri bildirim teknikleri, motivasyon stratejileri ve adil ücretlendirme prensipleri gibi konuları kapsar.

Program Detayları:

• 48 Uzaktan Eğitim Saati

• Performans Nedir
  • Ücret
  • Ücretlendirme
  • Yönetim
  • Ödüllendirme
  • Performans Yönetimin Amaçları
  • Performans Yönetimi Sisteminin Değerlendirenler (Yöneticiler) İçin Yararları
  • Performans Yönetimi Sisteminin Değerlendirenler (Astlar) İçin Yararları
  • Performans Yönetimi Sisteminin Organizasyonlar İçin Yararları
  • Performans Yönetim Süreci
  • Performans Değerlendirme Sürecinin Evreleri ve Boyutları
  • Hale Etkisi (Halo Effect)
  • Geleneksel Performans Değerlendirme Yöntemleri
  • Geleneksel Değerlendirme Skalaları
  • Davranışsal Değerlendirme Skalaları
  • Kritik Olay Yöntemi
  • İşaretleme Listesi Yöntemi
  • Modern/Güncel Performans Değerlendirme Yöntemleri
  • Amaçlara Göre Yönetim-Hedeflerle Değerlendirme
  • Yetkinliklere Dayalı İKY ve Performans Değerlendirme
  • 360 Derece Geribildirim Yaklaşımı
  • Koçluk

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

2 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

Irm**

Özellikle performansı objektif olarak değerlendirmek ve buna göre ödüllendirmek için gerekli teknik desteği sağladığını düşünüyorum. Programa katılmak isteyen katılımcılara eğitimi tavsiye ederim

Hay**

Eğitim oldukça kapsamlıydı, sıkılmadan bitirebileceksiniz.