(247)

₺1.320,00

Organik tarım yöntemleri ve süreçlerini yöneten ve denetleyen bir pozisyonu ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Organik Tarım Yöneticisi Sertifika Programı

Organik tarım, doğal kaynakları koruma, kimyasal gübre ve pestisit kullanımını sınırlama ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını teşvik etme amacı taşıyan çevre dostu bir tarım yöntemidir. Organik tarımın temel amacı, sağlıklı ve besleyici ürünlerin üretimini sürdürülebilir bir şekilde sağlarken çevresel etkileri minimize etmektir. Bu, toprak kalitesini koruma, biyoçeşitliliği destekleme ve kimyasal kalıntıları azaltma konularında büyük bir öneme sahiptir.

Organik tarım yöneticisi eğitimi, bu özel tarım yöntemini uygulamak ve yönetmek isteyen kişilere gereken bilgi, beceri ve yetenekleri kazandırmayı amaçlar. Bu eğitim programları, organik tarımın temel prensipleri, sertifikasyon gereklilikleri, toprak yönetimi, hastalık ve zararlıların kontrolü, organik gübrelerin kullanımı ve organik ürün pazarlaması gibi konuları içerir. Aynı zamanda organik tarımın çevresel ve sağlık faydaları konularına da odaklanır.

Organik tarım yöneticisi, organik tarım işletmelerinin sürdürülebilirliğini sağlama, verimliliği artırma ve organik ürünlerin kalitesini koruma sorumluluğuna sahiptir. Bu eğitim, organik tarımın katı standartlarına uygun olarak ürün yetiştirmek isteyen çiftçilere, tarım uzmanlarına ve işletme sahiplerine yöneliktir. Organik tarım, çevre ve insan sağlığına duyarlı olanlar için önemli bir alternatif tarım yöntemi olarak kabul edilir ve organik tarım yöneticisi eğitimi, bu değerlere katkı sağlar. Aynı zamanda organik ürün pazarının büyümesi ile birlikte organik tarım yöneticisi ihtiyacı da artmaktadır, bu nedenle bu eğitim programları, organik tarım sektörüne katkıda bulunan profesyoneller yetiştirmeyi amaçlar.

Program Detayları:

• 100 Uzaktan Eğitim Saati

• ISO 22000 Gıda Güvenliği
  • BRC Eğitini
  • IFS Eğitimi
  • Gıda Savunması
  • Organik Tarım
  • Genel Gıda Analizleri
  • Gıda Kalitesi
  • Global GAP
  • Helal Gıda
  • GHP – İyi Hijyen
  • ISO 9001

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum