(201)

₺1.320,00

Yüksek lisans veya doktora öğrencilerinin araştırma üretkenliğini artırmayı amaçlayan bir eğitim programını ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Lisansüstü Eğitimde Araştırma Üretkenliği Sertifika Programı

Lisansüstü eğitim, öğrencilere daha derinlemesine bilgi kazandırmanın yanı sıra araştırma yapma yetenekleri kazandırma amacı taşır. Bu nedenle Lisansüstü Eğitimde Araştırma Üretkenliği Eğitimi, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin araştırma projelerini planlama, yürütme ve sonuçlandırma süreçlerini geliştirmeyi hedefler. Bu eğitim programları, araştırma yöntemleri, kaynak yönetimi, yazma becerileri, tez veya tez önerisi hazırlama ve bilimsel sunum yapma konularında öğrencilere rehberlik eder.

Lisansüstü eğitimde araştırma üretkenliği, bilimsel bilgiyi genişletmek ve yeni bilgileri katkıda bulunarak ilerletmek isteyen öğrenciler için önemlidir. Bu eğitim, eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmek, problem çözme yeteneklerini artırmak ve bilimsel yöntemleri etkili bir şekilde uygulamak için gereken becerileri kazandırmayı amaçlar. Ayrıca, öğrencilerin araştırma projelerini zamanında ve verimli bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olur.

Lisansüstü Eğitimde Araştırma Üretkenliği Eğitimi, akademik ve bilimsel başarıyı teşvik eder. Bu eğitim, öğrencilere araştırma projelerini daha etkili bir şekilde yönetme, kaynakları verimli bir şekilde kullanma ve sonuçları yazılı ve sözlü olarak etkili bir şekilde sunma becerileri kazandırır. Ayrıca, bilimsel topluluğa katkıda bulunma ve bilgi üretme konusunda özgüveni artırır.

Program Detayları:

• 17 Uzaktan Eğitim Saati

• Bilim ve Bilimsel Araştırma
  • Bilim
  • Bilim ve Bilgi
  • Bilim ve Bilimsel Yöntem
  • Literatür (Alanyazın) Tarama
  • Bilimsel Etik

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum