Yorumlar

(231)

₺1.320,00

Bireylere yaşam hedefleri, kişisel gelişim ve motivasyon konularında rehberlik yapan bir kişiyi ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Yaşam Koçu Eğitimi Sertifika Programı

Yaşam Koçu, bireylerin yaşamlarını daha bilinçli, tatmin edici ve amacına uygun bir şekilde yaşamalarına yardımcı olan bir profesyoneldir. Yaşam Koçları, müşterilerinin kişisel hedeflerini belirlemelerine, hayatlarında değişiklik yapmalarına, sorunları çözmelerine ve potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına rehberlik ederler. Bu koçlar, müşterilerinin yaşam dengesini bulmalarına, kendilerini daha iyi tanımalarına ve daha tatmin edici ilişkiler kurmalarına yardımcı olurlar.

Yaşam Koçu Eğitimi, bu alanda çalışmak isteyen kişilere gerekli becerileri ve bilgiyi kazandırmayı amaçlar. Bu eğitim programları, katılımcılara koçluk becerileri, iletişim becerileri, problem çözme stratejileri, hedef belirleme ve takip etme yöntemleri gibi konularda derinlemesine eğitim sunar. Aynı zamanda, kişisel gelişim ve psikoloji konularını da kapsar.

Program Detayları:

• Koçluğun Faydaları Nelerdir
  • Pekiştirme

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Yorumlar

3 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

ber**

Eğitim sayesinde insanların yaşamlarında anlamlı değişiklikler yapmalarına nasıl rehberlik edeceğimi öğrendim.

Ade*

Konular özenle seçilmiş ve oldukça detaylı başarılı bir eğitim, başlamayı düşünenlere tavsiye ederim

ays**

Eğitmenin anlatımı oldukça başarılı, keyifle bitirdiğim ve sertifika aldığım bir eğitim oldu.