Yorumlar

(246)

₺1.320,00

Diş hekimlerine hastaların bakımında yardımcı olan ve klinik işlemleri destekleyen bir pozisyonu ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Diş Hekimi Asistanı Eğitimi Sertifika Programı

Diş Hekimi Asistanı, diş hekimlerinin yanında çalışarak hasta bakımı ve diş tedavisi süreçlerine destek sağlayan sağlık profesyonelleridir. Diş hekimleri ile birlikte çalışarak muayenehane veya diş kliniğinin düzgün işlemesini sağlarlar. Diş hekimi asistanları, hastaları karşılar, randevuları düzenler, diş röntgenlerini çeker, sterilizasyon işlemlerini yürütür, diş hekimine yardımcı olur ve hasta kayıtlarını tutarlar. Aynı zamanda, diş tedavileri sırasında doktorun ihtiyaç duyduğu aletleri hazırlarlar ve hasta konforunu sağlamak için yardımcı olurlar.

Diş Hekimi Asistanı Eğitimi, bu alanda çalışmak isteyen kişilere gerekli becerileri ve bilgileri kazandırmayı amaçlar. Bu eğitim programları, katılımcılara diş sağlığı temel prensiplerini, dental aletleri kullanmayı, hasta ile iletişim becerilerini, hijyenik çalışma standartlarını ve diş tedavilerine nasıl yardımcı olacaklarını öğretir. Ayrıca, diş hekimi asistanlarına etik kurallar ve hasta gizliliği konularında da eğitim verilir.

Diş Hekimi Asistanı, diş sağlığı alanında hizmet veren kurumlar ve kliniklerde çalışabilirler. Sağlık sektörünün önemli bir parçası olarak, diş hekimi asistanları, hastaların ağız ve diş sağlığını korumada ve tedavi edilmesinde önemli bir rol oynarlar. Diş Hekimi Asistanı Eğitimi, bu alanda çalışmak isteyen profesyonellere gerekli yeterliliği kazandırarak, diş hekimi ile uyumlu bir şekilde çalışmalarına ve hastaların sağlıklı gülüşlere kavuşmalarına yardımcı olur.

Program Detayları:

• 50 Uzaktan Eğitim Saati

• Diş Hekimliği Muayenehane Bölümleri
  • Diş Hekimi Asistanının Özellikleri ve Görevleri
  • Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon
  • Diş Hekimliği Bölümleri Klinik Bilimler
  • Diş Hekimliği Bölümleri Uygulama Alanları
  • Diş Hekimliği Bölümleri Temel Bilimler
  • Diş Terminolojisi
  • Diş Ünitleri
  • Diş Hekimliği Uzmanlık Alanları
  • Diş Hekiminin Mesleğine Topluma ve Meslektaşlarına Karşı Sorumlulukları
  • Diş Hekiminin Hastaya Karşı Sorumlulukları
  • Diş Hekimliğinde Ergonomi
  • Çürüklerin Sınıflandırılması
  • Çürüklerin Sınıflandırılması (Çürük Tanımı ve Teorisi)
  • Diş Hekimliği ile İlgili Kavramlar
  • Diş Hekimliğinde Kullanılan Malzemeler
  • Diş Hekimliğinde Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon
  • Diş Röntgen Çekimi
  • Diş Tedavi Yöntemleri
  • Diş Tedavisinden Sonra Yapılması Gerekenler
  • Hasta Muayanesi ve Muayene Formunun Doldurulması
  • Diş Üniti Bölümleri ve Çeşitleri
  • Diş Ünitleri Kurulumu
  • Diş Ünitleri Bakımı ve Kalibrasyonu
  • Diş Ünitlerinde Olası Arızalar
  • Diksiyon
  • İletişim Teknikleri
  • Etkili İletişim
  • İletişim Süreci ve Türleri
  • Telefonda Konuşma Teknikleri
  • Randevu Kabul Eğitimi
  • Zor Hastalar ile İletişim

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Yorumlar

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın