Yorumlar

(167)

₺1.320,00

Sosyal Medya Yönetimi, işletmelerin sosyal medya platformlarını etkili bir şekilde kullanmayı ve yönetmeyi öğrenmelerini sağlar.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Sosyal Medya Yönetimi Sertifika Programı

Sosyal Medya Yönetimi, günümüzün dijital dünyasında işletmelerin, markaların ve bireylerin çevrimiçi varlıklarını etkili bir şekilde yönetme ve pazarlama stratejilerini oluşturma becerisini ifade eder. Sosyal medya platformları, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmanın ve marka bilinirliğini artırmanın önemli bir yolunu sunar. Bu nedenle, sosyal medya yönetimi, modern pazarlama ve iletişim stratejilerinin temel bir unsurudur.

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi, katılımcılara sosyal medya platformlarını ve araçlarını etkili bir şekilde kullanmayı öğretir. Bu eğitim programları, sosyal medya stratejileri oluşturma, içerik planlama ve üretme, hedef kitle analizi, reklam yönetimi ve analitik raporlama gibi konuları ele alır. Katılımcılar, farklı sosyal medya kanallarını yönetme, etkileşimi artırma ve marka sadakatini teşvik etme becerilerini geliştirirler.

Sosyal Medya Yönetimi, işletmelerin ve markaların çevrimiçi varlığını güçlendirmek ve müşterilerle daha etkili bir şekilde iletişim kurmak için kullanılan güçlü bir araçtır. Bu eğitim, katılımcıların hedef kitlelerini daha iyi anlama, marka kimliğini koruma ve kriz durumlarına yanıt verme konularında yetkinlik kazanmalarını sağlar. Ayrıca, sosyal medya yönetimi, reklam bütçesini daha etkili bir şekilde kullanma ve pazarlama sonuçlarını ölçme becerilerini vurgular.

Program Detayları:

• 71 Uzaktan Eğitim Saati

• Sosyal Medya Yönetimi ve Stratejileri
  • Sosyal Medya Uzmanı Kimdir
  • Görevleri Nelerdir
  • Mecraların İncelenmesi
  • Hedef Kitle Analizi ve Segmentasyonu
  • Rakip ve Sektör Analizleri
  • Hesap Yapılandırma
  • Etkileşim
  • Erişim ve Sıklık
  • Sosyal Medyada Kriz Yönetimi
  • İçerik ve Paylaşım Stratejileri
  • Farklı Sosyal Medya Yönetim Platformlarında Sosyal Medya Planlaması (Hootsuite
  • Buffer)
  • Sosyal Medya Gönderi Tasarımı
  • Sosyal Medya Gönderi Tasarımının Önemi
  • Sosyal Medya Gönderi Tasarımı Nasıl Yapılır (Uygulamalar ve Araçlar)
  • Envato Elements
  • Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator
  • Sosyal Medya Pazarlaması ve Reklamcılığı
  • Kampanya Stratejileri Yaratmak
  • Hedef Kitleler
  • Potansiyel Müşteri Listeleri Oluşturmak
  • Maliyet ve Performans Değerlendirme
  • Facebook ve İnstagram Özelinde Pazarlama
  • Reklamcılık ve Yönetim
  • Sosyal Medya Pazarlaması ve Dijital Pazarlama
  • 360° Yaklaşımın Temelleri
  • Sosyal Medya ve Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) İlişkisi
  • Sosyal Medya ve Google Ads İlişkisi

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

Yorumlar

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın