(185)

₺1.320,00

Okul öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi, küçük çocukların sağlıklı gelişimini teşvik eden eğitim programları ve pedagojik yaklaşımları içerir.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Okul Öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Sertifika Programı

Okul öncesi çocuk gelişimi, çocukların doğumdan ilkokula kadar olan önemli yaş dönemlerini kapsayan bir süreçtir. Bu dönem, çocukların bilişsel, duygusal, sosyal ve fiziksel gelişimlerinin temellerinin atıldığı kritik bir evredir. Okul öncesi çocuk gelişimi eğitimi, bu yaş grubundaki çocukların ihtiyaçlarını anlama, destekleme ve yönlendirme konusunda eğitimcileri hazırlamayı amaçlar.

Bu eğitim, öğretmenlere ve çocuk gelişimi uzmanlarına çocukların öğrenme süreçlerini destekleme, oyun tabanlı öğrenmeyi teşvik etme, duygusal zeka gelişimini destekleme, problem çözme becerilerini geliştirme ve çocukların özgüvenlerini artırma becerilerini kazandırır. Aynı zamanda, çocukların farklı öğrenme tarzlarını ve ihtiyaçlarını anlama, ailelerle işbirliği yapma ve öğrenme ortamlarını oluşturma yeteneklerini geliştirir.

Okul öncesi çocuk gelişimi eğitimi, eğitimcilerin bu önemli yaş dönemini daha bilinçli ve etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur. Bu sayede, çocuklar daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde büyüme ve gelişme fırsatı bulurlar. Okul öncesi çocuk gelişimi eğitimi, çocukların gelecekteki akademik başarılarını ve yaşam becerilerini olumlu bir şekilde etkilerken, onları topluma daha bilinçli ve duyarlı bireyler olarak yetiştirme misyonunu taşır.

Program Detayları:

• Eğitici Oyuncaklar Modülü
  • Çocuklar İletişim

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

2 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

BET**

PROGRAM SAYESİNDE ÇOCUKLARA KARŞI KENDİMİ DAHA RAHAT HİSSEDİBİLİYORUM.

Gam**

Okul öncesi eğitimin temellerini sağlam bir şekilde öğretti. Bir öğrenci olarak çocuk gelişimi konusunda çok fazla yeni bilgiler edindim. Çocuklarla ilgilenen herkese tavsiye ederim