(160)

₺1.320,00

Müzikle Terapi ve Farkındalık Yaratma, müziği terapi amaçlarıyla kullanarak duygusal ve zihinsel farkındalığı artırmayı hedefler.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Müzikle Terapi ve Farkındalık Yaratma Eğitimi Sertifika Programı

Müzikle Terapi ve Farkındalık Yaratma, müziğin insanların zihinsel, duygusal ve fiziksel sağlığı üzerinde olumlu etkilerini kullanarak terapi amaçlarına hizmet eden bir yaklaşımı temsil eder. Bu terapi türü, müziği bir araç olarak kullanarak kişilerin duygusal ifadelerini, stresi azaltmalarını, özgüvenlerini artırmalarını ve zihinsel sağlıklarını iyileştirmelerini sağlamayı amaçlar. Ayrıca, müzikle terapi, farkındalık yaratma süreçlerini destekler ve katılımcıların içsel dünyalarına daha derinlemesine bir bakış sunar.

Müzikle Terapi ve Farkındalık Yaratma Eğitimi, terapistler, psikologlar, müzik eğitmenleri ve sağlık profesyonelleri için tasarlanmış bir programdır. Bu eğitim, katılımcılara müziği terapi amaçlarına nasıl entegre edeceklerini öğretir. Katılımcılar, müziğin duygusal ifadeyi nasıl destekleyebileceğini, stresi nasıl azaltabileceğini ve farkındalık pratiği için nasıl kullanabileceğini öğrenirler.

Bu eğitim aynı zamanda müziğin farkındalık yaratma süreçlerine nasıl katkı sağlayabileceğini vurgular. Katılımcılar, müziği kullanarak meditasyon, yoga ve rahatlama tekniklerini destekleyebilirler. Ayrıca, müziği duygusal ve psikolojik tedavi süreçlerinde nasıl etkili bir şekilde kullanacaklarını öğrenirler.

Program Detayları:

• Bireysel ve Grup Psikodramatik Uygulamalar
  • Rehabilitasyon Uygulamaları

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum