Otonom Mobil Teknoloji Semineri Nedir

"Otonom Mobil Teknoloji Semineri", otonom (kendi kendini yöneten) araçlar ve mobil teknoloji alanında bilgi sahibi olmak isteyen profesyoneller için tasarlanmış özel bir eğitim programıdır. Bu seminer, otonom mobil teknolojinin temel prensipleri, uygulamaları ve geleceği hakkında katılımcılara kapsamlı bir bakış sunmayı amaçlar.

Seminer içeriği, otonom araç teknolojisinin nasıl çalıştığını ve hangi sensörlerin kullanıldığını anlatarak başlar. Ardından, otonom mobil teknolojinin güvenlik, verimlilik ve çevresel etkileri gibi konuları ele alır. Seminer, yapay zeka, makine öğrenimi ve sensör teknolojilerinin otonom araçlara nasıl entegre edildiğini inceler. Katılımcılara, otonom araçların toplum ve endüstri üzerindeki potansiyel etkilerini değerlendirme ve gelecekteki trendleri tahmin etme yetenekleri kazandırılır.