Gıda İşletmelerinde Çevre Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Gıda İşletmelerinde Çevre Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı, gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin çevresel etkilerini azaltmak için gerekli bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlayan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara gıda üretim süreçlerinde çevresel risklerin belirlenmesi, atık yönetimi, enerji verimliliği, su tasarrufu, yenilenebilir enerji kullanımı gibi konular üzerinde bilgi sunar. Ayrıca, çevresel yönetim sistemleri ve çevresel sürdürülebilirlik ilkeleri üzerinde de detaylı bir şekilde durulur. Gıda İşletmelerinde Çevre Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı, işletmelerin çevresel performanslarını artırmak ve çevreye duyarlı uygulamaları benimsemelerine yardımcı olur.