Etkili İletişim ve İkna Teknikleri Semineri Nedir

Etkili İletişim ve İkna Teknikleri Semineri, katılımcıların iletişim becerilerini geliştirmeye ve ikna etme yeteneklerini artırmaya yönelik bir eğitim programıdır. Bu seminerde, katılımcılar etkili iletişim stratejilerini öğrenirken, ikna tekniklerini de pratik olarak deneyimleme fırsatı bulurlar. Program kapsamında, etkili iletişimde kullanılan dil ve beden dili ipuçları üzerinde durulurken, farklı ikna yöntemleri ve etkili argümanlar da incelenir. Katılımcılar, gerçek yaşam senaryoları üzerinden rol yapma ve simülasyonlar aracılığıyla iletişim ve ikna becerilerini güçlendirirler.