Erken Çocukluk Döneminde Sosyal Duygusal Gelişim Semineri Nedir

"Erken Çocukluk Döneminde Sosyal Duygusal Gelişim Semineri", küçük yaş grubundaki çocukların sosyal ve duygusal becerilerini desteklemek amacıyla düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu seminer, çocukların duygusal farkındalık, duygularını ifade etme, ilişki kurma ve başkalarının duygularını anlama gibi önemli becerilerini geliştirmeyi hedefler.

Seminerde, katılımcılara erken çocukluk döneminin sosyal ve duygusal gelişim evreleri hakkında bilgi verilir. Ayrıca, çocukların sosyal ilişkilerini nasıl kurdukları, duygularını nasıl tanımladıkları ve başkalarıyla nasıl etkileşime girdikleri konuları üzerinde durulur. Seminerde ayrıca, çocukların duygusal ihtiyaçlarını nasıl anlayabileceğimiz ve onlara nasıl destek olabileceğimiz üzerinde de pratik bilgiler paylaşılır.

Katılımcılara, erken çocukluk döneminde sosyal ve duygusal becerilerin nasıl teşvik edilebileceği, çocukların duygusal zorluklarla nasıl başa çıkabileceği ve sosyal çevrelerinde nasıl güvende hissedebilecekleri konusunda ipuçları verilir. Böylece, katılımcılar çocukların sağlıklı bir şekilde sosyal ve duygusal olarak gelişmelerine nasıl yardımcı olabileceklerini daha iyi anlarlar.

İlgili Eğitime Ulaşmak İçin Lütfen
BURAYA TIKLAYINIZ