Helal Gıda Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Helal Gıda Eğitimi Sertifika Programı, gıda sektöründe çalışanların helal gıda konusunda bilinçlenmelerini ve bu alanda uzmanlaşmalarını sağlayan bir eğitim programıdır. Bu programda, helal gıda kavramı, helal sertifikasyon süreçleri, helal gıda üretiminde ve işleme teknikleri, helal gıda standartları ve mevzuatı gibi konular ele alınır. Katılımcılar, helal gıda uygulamalarıyla ilgili teorik bilgi edinirken aynı zamanda pratik becerilerini de geliştirirler. Program sonunda başarılı olan katılımcılara helal gıda alanında yetkinliklerini kanıtlayan bir sertifika verilir.