Workshop - Vejetaryen İçli Köfte Semineri Nedir

"Workshop - Vejetaryen İçli Köfte Semineri", geleneksel Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden içli köftenin vejetaryen versiyonunun hazırlanmasını öğretmek üzere düzenlenen bir etkinliktir. Bu seminerde, içli köftenin geleneksel iç harcı yerine sebzeler ve baklagiller kullanılarak nasıl hazırlanacağı detaylı bir şekilde anlatılır. Katılımcılara içli köfte hamurunun hazırlanması, iç harcın yapılması, içli köftelerin şekillendirilmesi ve pişirilmesi adımları uygulamalı olarak gösterilir. Ayrıca, farklı iç harç ve sos seçenekleri ile sunum önerileri de paylaşılır.