Workshop - Tavuk Kapama Semineri Nedir

"Workshop - Tavuk Kapama Semineri", geleneksel bir Türk yemeği olan tavuk kapamanın yapımını öğretmek amacıyla düzenlenen bir etkinliktir. Bu seminerde, katılımcılara tavuk kapamanın hazırlanması için gereken malzemelerin tanıtımı yapılır ve adım adım yapılış süreci anlatılır. Tavuk etinin hazırlanması, sebzelerle birlikte pişirilmesi ve üzerine özel bir sosun eklenmesi gibi adımlar detaylı bir şekilde ele alınır. Ayrıca, farklı pişirme teknikleri ve sunum önerileri de paylaşılır.