Workshop - Havuç Tarator Semineri Nedir

"Workshop - Havuç Tarator Semineri", katılımcılara geleneksel bir Türk tarifini öğreten interaktif bir etkinliktir. Bu seminerde, havuç tarator yapımının adım adım gösterilmesiyle katılımcılar kendi taratorlarını hazırlama fırsatı bulurlar. Workshop süresince, havuçların rendelenmesi, yoğurdun eklenmesi, baharatlarla tatlandırılması ve sunum gibi konular detaylı olarak ele alınır. Katılımcılar, bu lezzetli ve sağlıklı meze tarifini öğrenirken pratik yapma şansı elde ederler.