Workshop - Elmalı Turta Semineri Nedir

"Workshop - Elmalı Turta Semineri", katılımcılara elmalı turta yapımını öğreten interaktif bir etkinliktir. Bu seminerde, elmalı turta tarifinin adım adım gösterilmesiyle katılımcılar kendi tartalarını yapma fırsatı bulurlar. Workshop süresince, hamurun hazırlanması, elmalı iç malzemenin yapılması, tartanın pişirilmesi ve sunumu gibi konular detaylı olarak ele alınır. Katılımcılar, tatlının yapım sürecini öğrenirken elmalı turta lezzetini de deneyimlerler.