Workshop - Çilekli Yaş Pasta Semineri Nedir

"Workshop - Çilekli Yaş Pasta Semineri", katılımcılara çilekli yaş pasta yapımını öğreten interaktif bir etkinliktir. Bu seminerde, çilekli yaş pastanın yapımı adım adım gösterilir ve katılımcılar kendi pastalarını yapma fırsatı bulurlar. Workshop süresince, pasta tabanının hazırlanması, kremanın yapılması, çileklerin doğranması ve pastanın süslenmesi gibi konular detaylı olarak ele alınır. Katılımcılar, pasta yapımının inceliklerini öğrenirken aynı zamanda çilekli yaş pastanın lezzetini de deneyimlerler.