Workshop - Çilekli Crumble Semineri Nedir

"Workshop - Çilekli Crumble Semineri", katılımcılara nefis bir tatlı olan çilekli crumble yapımını öğreten interaktif bir etkinliktir. Bu seminerde, çilekli crumblenin yapımı adım adım gösterilir ve katılımcılar kendi tatlılarını yapma fırsatı bulurlar. Workshop süresince, hamurun hazırlanması, çileklerin püre haline getirilmesi, crumble üzeri için kırıntıların yapılması ve pişirme süreci gibi konular detaylı olarak ele alınır. Katılımcılar, tatlıyı yapmanın yanı sıra çilekli crumblenin tarihçesi ve özellikleri hakkında da bilgi edinirler.