Workshop - Çi Börek Semineri Nedir

"Workshop - Çi Börek Semineri", katılımcılara geleneksel Türk mutfağının lezzetli bir öğesi olan çi börek yapımını öğreten interaktif bir etkinliktir. Bu seminerde, çi böreğin yapımı adım adım gösterilir ve katılımcılar kendi çi böreklerini yapma fırsatı bulurlar. Workshop süresince, çi böreğin hamurunun hazırlanması, iç harcının yapılması, böreklerin şekillendirilmesi ve pişirilmesi gibi konular detaylı olarak ele alınır. Katılımcılar, geleneksel Türk mutfağının bu lezzetli atıştırmalığını yapmanın yanı sıra böreğin tarihçesi ve kültürel önemi hakkında da bilgi edinirler.