Veri Bilimine Giriş! Semineri Nedir

"Veri Bilimine Giriş! Semineri," veri biliminin temel kavramlarına ve uygulamalarına genel bir bakış sağlayan bilgilendirici bir etkinliktir. Bu seminer, veri bilimi alanına ilgi duyanlar veya kariyerlerine bu alanda yön vermek isteyenler için tasarlanmıştır. Program kapsamında, veri bilimi nedir, nasıl çalışır, hangi teknikler ve araçlar kullanılır gibi konular ele alınır. Katılımcılar, veri toplama ve temizleme, veri analizi ve modelleme, makine öğrenimi ve yapay zeka gibi temel konuları öğrenirler. Seminerde ayrıca, veri bilimi projelerinin planlanması ve yönetilmesi, sonuçların yorumlanması ve işletmeye değer katılması gibi pratik uygulamalar üzerinde de durulur. Katılımcılara, veri biliminin iş dünyasında nasıl kullanılabileceği, veri bilimi kariyerleri ve geleceği hakkında da bilgi verilir.