Uluslararası Mevzuatta İSG Semineri Nedir

"Uluslararası Mevzuatta İSG Semineri," iş sağlığı ve güvenliği (İSG) alanında uluslararası düzeydeki yasal düzenlemeleri inceleyen ve iş dünyasına yönelik rehberlik sağlayan bir eğitim programıdır. Bu seminerde, farklı ülkelerin İSG mevzuatları, uluslararası standartlar ve iş sağlığı ile ilgili uluslararası sözleşmeler detaylı olarak ele alınır. Program, uluslararası düzeyde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili en son gelişmeleri, yasal gereksinimleri ve uygulama yöntemlerini katılımcılara sunar. Seminer ayrıca, uluslararası firmaların faaliyet gösterdiği ülkelerdeki İSG yasalarına uyum sağlama süreçlerini anlatarak, katılımcıları bu konuda bilinçlendirir. Uluslararası mevzuatın iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları üzerindeki etkileri, iş dünyasının küresel boyutta daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturması için önemli bir perspektif sunar.