Theraplay Oyun Terapisi İle Güvenli Bağlanma Semineri Nedir

Theraplay Oyun Terapisi İle Güvenli Bağlanma Semineri, ebeveynler ve çocuk gelişimine ilgi duyan bireyler için düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu seminerler, Theraplay yönteminin temel prensiplerini ve uygulamalarını içerir. Theraplay, çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerini desteklemek, güvenli bağlanma ilişkileri kurmalarına yardımcı olmak ve aile içi ilişkileri güçlendirmek için kullanılan bir terapi yaklaşımıdır.

Seminerlerde, katılımcılara Theraplay teknikleri ve oyun terapisinin nasıl kullanılacağı konusunda pratik bilgiler verilir. Ayrıca, güvenli bağlanma kavramı ve önemi üzerine odaklanılır ve katılımcılara çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurma becerileri kazandırılır. Seminerler genellikle uzman terapistler veya eğitmenler tarafından yönetilir ve katılımcıların interaktif olarak katılımına olanak tanır.