(180)

₺1.650,00

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Temel Pedagoji Eğitimi Sertifika Programı

Programın amacı, çocuk gelişimi üzerine çalışan veya bu alanda uzmanlaşmayı düşünen kişilere hitap eden bu program, mesleki ve kişisel gelişimleri için gerekli eğitimi ve deneyimi sunarak onları sektörde etkili bir biçimde çalışmaya hazır hale getirir.

Temel Pedagoji

Temel pedagoji, eğitim bilimlerinin temel prensip ve yaklaşımlarını inceleyen bir disiplindir. Bu alan, öğrenme süreçleri, öğretim metotları, eğitimde ölçme ve değerlendirme, ve eğitim psikolojisi gibi konuları kapsar. Pedagojinin amacı, öğretmenlere ve eğitimciler arasında daha etkili öğretim stratejileri geliştirmelerine yardımcı olmak ve öğrencilerin öğrenme deneyimlerini optimize etmektir. Temel pedagoji, öğrencilerin bireysel farklılıklarını anlamak ve her öğrenciye uygun öğrenme ortamları sağlamak için gereken bilgileri sağlar.

Temel Pedagoji Eğitimi

Temel pedagoji eğitimi, öğretmen adaylarına ve mevcut eğitimcilerin profesyonel gelişimine katkıda bulunacak temel eğitim teorileri ve uygulamalarını öğretir. Bu eğitim programı, katılımcılara çeşitli öğretim yöntemleri, sınıf yönetimi teknikleri, öğrenci değerlendirme yöntemleri ve öğrenme ortamlarını düzenleme konularında bilgi ve beceri kazandırır. Temel pedagoji eğitimi, eğitimcileri öğrencilerin öğrenme ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak şekilde donatmayı amaçlar.

• Çocuk gelişimi alanında faaliyet gösteren kamu yada özel kurumlarda çalışan kendilerini geliştirmek isteyen personeller
  • Çocuk gelişimi önlisans mezunları
  • Öğretmenler
  • Eğitim fakültesi mezunları
  • Rehberlik Psikolojik Danışmanlar
  • Özel bakımevi ve kreş çalışanları
  • Diyanete bağlı anaokulu ve kreş öğretmenleri
  • Bakım hizmeti sunacak bireyler
  • Psikologlar
  • Çocuklar ile çalışan herkes
  • Anne ve babalar
  • Öğretmen adayları
  • Eğitimciler

Temel Pedagoji Eğitimi Sertifika Programı'na Katılım Sağlayabilmektedir.

Program Detayları:

• İlk Yardım
  • Örnek Uygulamalar

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

• Çocuk gelişimi önlisans mezunları
  • Ücretli öğretmenler
  • Eğitim fakültesi mezunları
  • Rehberlik Psikolojik Danışmanlar
  • Özel bakımevi ve kreş çalışanları
  • Diyanete bağlı anaokulu ve kreş öğretmenleri
  • Bakım hizmeti sunacak bireyler
  • Psikologlar
  • Çocuklar ile çalışan herkes
  • Anne ve babalar
  • Öğretmen adayları
  • Eğitimciler

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum