Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapım İşi Sertifika Programı Nedir

"Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapım İşi Sertifika Programı", elektrik tesisatı yapımı sürecinde tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışacak olan kişilere özel eğitim ve sertifikasyon sağlayan bir programdır. Bu program, katılımcıları elektrik tesisatı yapımı sürecinde karşılaşabilecekleri riskler hakkında bilgilendirir ve gerekli güvenlik önlemlerini almayı öğretir.

Seminerde, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde elektrik tesisatı yapımının yasal düzenlemeleri ve standartları ele alınır. Katılımcılar, elektrik tesisatı yapım işlerinde güvenlik gereksinimlerini anlayarak, yasal mevzuata uygun çalışma pratiği geliştirirler. Ayrıca, seminerde elektrik güvenliği konusunda pratik bilgiler ve uygulamalar da paylaşılır.

Program, katılımcıları elektrik tesisatı yapımı sürecindeki tehlikeler ve riskler hakkında bilgilendirerek, iş kazalarını önlemeye yönelik bilinç oluşturmayı hedefler. Elektrik tesisatı yapım işlerinde çalışacak olan kişilerin güvenliğini sağlamak ve iş güvenliği standartlarını yükseltmek amacıyla düzenlenen bu sertifika programı, sektördeki uzmanlığı ve güvenilirliği artırmayı amaçlar.