(163)

₺1.320,00

Sağlık kurumlarında hizmet kalitesini artırmak ve akreditasyon süreçlerini yönetmekle sorumlu bir pozisyonu ifade eder.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Sağlık Kurumlarında Kalite ve Akreditasyon Yöneticisi Sertifika Programı

Sağlık Kurumlarında Kalite ve Akreditasyon Yöneticisi, sağlık hizmeti sunan kuruluşlarda kalite standartlarını sürdürme, geliştirme ve akreditasyon süreçlerini yönetme sorumluluğuna sahip bir pozisyondur. Bu profesyoneller, hastane, klinik, sağlık merkezi veya diğer sağlık kuruluşlarında kalite standartlarını karşılamak ve sürekli iyileştirmeyi teşvik etmek için çalışırlar. Ayrıca, bu yöneticiler sağlık kurumlarının ulusal ve uluslararası akreditasyon gereksinimlerini karşılamalarını sağlarlar.

Sağlık Kurumlarında Kalite ve Akreditasyon Yöneticisi Eğitimi, bu kritik rolü üstlenmek isteyen profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlar. Bu eğitim programları, katılımcılara kalite yönetimi prensipleri, akreditasyon süreçleri, hasta güvenliği standartları, veri analizi ve performans iyileştirme yöntemleri konularında derinlemesine bilgi sunar. Aynı zamanda, katılımcıları sağlık kurumlarında kalite kültürünü teşvik etme, ekip çalışması becerilerini geliştirme ve etkili iletişim yeteneklerini artırma konularında eğitir.

Program Detayları:

• Sterilizasyon Yönetimi
  • Laboratuvar Kalite Standartları
  • Malzeme ve Cihaz Yönetimi
  • Tıbbi kayıt ve arşiv yönetimi
  • Atık Yönetimi
  • Performans Yönetimi
  • Göstergelerin İzlenmesi
  • Öz değerlendirme
  • Dış Değerlendirme Sistemleri
  • Risk Yönetimi
  • Hasta Hakları
  • Sosyal Sorumluluk

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum