Python İle Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Sertifika Programı Nedir

Python İle Veri Bilimi ve Makine Öğrenmesi Sertifika Programı, veri bilimi ve makine öğrenmesi konularında Python programlama dilini kullanarak pratik beceriler kazanmayı amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara veri analizi, veri görselleştirme, makine öğrenmesi algoritmaları ve modelleme konularında temel ve ileri düzeyde bilgi ve deneyim sağlar.

Katılımcılar, gerçek dünya verileri üzerinde çalışarak, veri manipülasyonu, veri temizleme, model eğitimi ve değerlendirme gibi konuları uygulamalı olarak öğrenirler. Programın sonunda başarılı olan katılımcılar, Python ile veri bilimi ve makine öğrenmesi alanında uzmanlaşmış bir sertifika alırlar.