Problemli Davranışlara Oyunla Müdahale Semineri Nedir

Problemli Davranışlara Oyunla Müdahale Semineri, çocukların problemli davranışlarını yönetmek ve olumlu davranışları teşvik etmek için oyun tabanlı stratejilerin kullanımını öğreten bir eğitim programıdır. Bu seminerde, katılımcılar çocukların problemli davranışlarını anlama, uygun oyunlar aracılığıyla bu davranışlarla nasıl başa çıkılacağına dair teknikleri öğrenirler.

Ayrıca, oyunun çocukların duygusal ve sosyal becerilerini geliştirmede nasıl etkili olduğunu ve problemli davranışlara müdahalede nasıl kullanılabileceğini keşfederler. Seminer, katılımcıların pratik becerilerini artırmak ve gerçek yaşam senaryolarında bu teknikleri uygulamak için interaktif aktiviteler içerir.