Performans Yönetim Süreci Semineri Nedir

"Performans Yönetim Süreci Semineri", işletmelerde çalışanların performansını yönetmek için kullanılan stratejileri ve süreçleri öğreten bir eğitim programıdır. Bu seminer, işletme sahiplerine, yöneticilere ve insan kaynakları profesyonellerine, çalışanların performanslarını etkin bir şekilde izlemek, değerlendirmek ve geliştirmek için gereken bilgi ve becerileri sağlar.

Seminer genellikle performans yönetimi sürecinin önemini vurgulayarak başlar. Ardından, performans hedeflerinin belirlenmesi, geri bildirim sağlanması, performans değerlendirmesi, gelişim planları oluşturulması ve motivasyonun artırılması gibi konular detaylı bir şekilde ele alınır. Katılımcılar, işletmelerindeki performans yönetimi sürecini etkili bir şekilde uygulamak için gerekli stratejileri ve teknikleri öğrenirler.

Bu seminer, işletmelerde performans yönetimi sorumluluğu olan herkes için faydalıdır. İnsan kaynakları yöneticileri, departman yöneticileri ve ekip liderleri, performans yönetimi sürecini daha etkili hale getirmek ve çalışanların potansiyelini maksimize etmek için bu seminerden yararlanabilirler.