(180)

₺8.100,00

Online Arapça YKS (YDT) hazırlık kursumuzla arapça dil becerilerinizi geliştirerek, YKS (YDT) sınavına kapsamlı seviyede hazırlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Program Detayları:

• Hazırlık Kursu, online eğtiim videolarından oluşmakta 92 saat süren geniş içeriğe sahiptir.
  • Eğitim sonunda sınava özel olarak hazırlanmış 80 soruluk çoktan seçmeli sınav bulunmaktadır.

YKS (YDT) Nedir?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Türkiye'deki üniversite adayları için oldukça önemli bir sınavdır. YKS, üç ana bölümden oluşmaktadır: Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT). TYT, adayların temel akademik yeteneklerini ölçerken, AYT seçilen alana göre özelleşmiş bilgileri sorgular. Özellikle YDT, yabancı dil bilgisini ölçen ve dil bölümlerine başvuracak öğrenciler için zorunlu olan bir testtir. Bu testler aracılığıyla öğrenciler, üniversiteye yerleşmek için gerekli puanları elde ederler​.

YKS (YDT) Arapça Sınavı?

Yabancı Dil Testi (YDT) Arapça, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) üçüncü oturumu olarak düzenlenir ve özellikle dil bölümlerine başvuracak adaylar için önemlidir. Bu sınav, Arapça dil bilgisini ölçmek üzere tasarlanmıştır ve toplam 80 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 120 dakikadır ve bu süre zarfında adaylar sınav salonunu terk edemezler.

YDT Arapça içeriği, çeşitli dil becerilerini test eder: paragraf ve çeviri soruları, boşluk doldurma, cümle tamamlama, diyalog tamamlama, yakın anlamlı cümleler ve anlatım bütünlüğünü bozan cümle gibi bölümler yer alır. Ayrıca, her dört yanlış cevap bir doğru cevabı götüreceği için dikkatli olmak önemlidir​.

YDT'ye girmek isteyen adayların AYT'ye girmeleri gerekmez; sadece YDT puanıyla dil bölümlerine başvuru yapabilirler. YDT, dil bölümleri dışındaki tercihler için zorunlu değildir, dolayısıyla sadece ilgili bölümlere başvuracak adayların katılması gereken bir oturumdur​.

Online Arapça YKS (YDT) Hazırlık Kursu

Online Arapça YKS (YDT) hazırlık kursu ile katılımcılarımızı Yabancı Dil Testi'ne (YDT) etkili bir şekilde hazırlanmalarını amaçlamaktayız. Hazırlık kursumuz Arapça dil bilgisi, kelime bilgisi, çeviri, okuma anlama ve cümle tamamlama konularını ve çok daha fazlasını kapsamakta ve sınavda başarılı olmak için gerekli becerileri geliştirmeye yönelik bilgileri katılımcılarına aktarmaktadır. Hazırlık kursumuz online eğitim süreci şeklinde gerçekleştirilmekte ve öğrencilere esnek katılma imkanı sunmaktadır.

Online Online Arapça YKS (YDT) Hazırlık Kursu, katılımcılarını arapça sınavına gelişmiş seviyede hazırlamayı hedeflemektedir.

Online Arapça YKS (YDT) Hazırlık Kursumuzla birlikte arapça sınavına girecek olan, arapça dil becerilerini ilerletmek isteyen başta olmak üzere herkes dünyanın her yerinden Online Arapça YKS (YDT) Hazırlık Kursumuza katılım sağlayabilmektedir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Kursun temel amacı katılımcılarını YKS (YDT) sınavına kapsamlı seviyede hazırlamaktır. Kurs sonunda sertifikasyon işlemi sağlanmamaktadır.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum