Khan Academy Kullanımı Semineri Nedir

Khan Academy Kullanımı Semineri, Khan Academy platformunun etkin ve verimli bir şekilde nasıl kullanılacağını öğreten bir eğitim etkinliğidir. Khan Academy, çeşitli konularda interaktif dersler, pratik egzersizler ve öğrenme materyalleri sunan ücretsiz bir çevrimiçi öğrenme platformudur. Bu seminerler, öğrencilere, eğitimciler ve öğrenciler tarafından kullanılan bir araç olan Khan Academy'nin potansiyelini tam olarak anlamalarını sağlar. Seminerlerde, katılımcılar Khan Academy'nin nasıl kaynaklar oluşturduğunu, ders içeriğini nasıl araştırdığını ve öğrencilerin ilerlemesini nasıl izlediğini öğrenirler. Ayrıca, katılımcılara öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrenme deneyimlerini artırmak için Khan Academy'nin özelleştirilmiş özelliklerini nasıl kullanacaklarına dair ipuçları verilir.