(179)

₺1.320,00

İşletmelerde Şikayet Yönetimi, müşteri şikayetlerini etkili bir şekilde ele almayı ve müşteri memnuniyetini sağlamayı hedefler.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

İşletmelerde Şikayet Yönetimi Sertifika Programı

İşletmelerde Şikayet Yönetimi ve İşletmelerde Şikayet Yönetimi Eğitimi, müşteri şikayetlerini etkili bir şekilde ele almayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlayan önemli bir konsept ve eğitim alanıdır. Müşteri şikayetleri, işletmeler için bir geri bildirim kaynağı olarak görülmeli ve bu geri bildirimler işletmenin hizmetlerini ve ürünlerini iyileştirmek için kullanılmalıdır.

İşletmelerde Şikayet Yönetimi Eğitimi, çalışanlara müşteri şikayetlerini nasıl toplayacaklarını, kayıt altına alacaklarını, değerlendireceklerini ve çözeceklerini öğretir. Ayrıca, şikayetlerin analizi, müşteri geri bildirimlerinin takip edilmesi ve sürekli iyileştirme süreçlerinin yönetimi gibi konuları da ele alır. Bu eğitimler, işletmelerin müşteri şikayetlerini pozitif bir deneyime dönüştürmelerine yardımcı olur.

Şikayet Yönetimi, işletmelerin itibarlarını korumalarına ve müşteri sadakatini artırmalarına yardımcı olur. Ayrıca, müşteri şikayetleri işletmeler için öğrenme fırsatları sunar ve sürekli iyileştirmeyi teşvik eder. Müşteri memnuniyeti, işletmelerin uzun vadeli başarısını etkileyen kritik bir faktördür ve şikayet yönetimi bu memnuniyeti artırmada önemli bir rol oynar.

Program Detayları:

• 72 Uzaktan Eğitim Saati

• Müşteri Beklenti Yönetimi
  • Müşteri Memnuniyeti ve Ölçümü
  • Müşteri Sadakati
  • Müşterilerin Şikayet Davranışları
  • Müşteri Şikâyetlerinin Yönetim Süreci
  • Toplam Kalite ve Müşteri Şikâyetleri Yönetimi Arasındaki İlişki
  • Sosyal Medya Üzerinden Müşteri Şikâyetleri ve Yönetimi
  • Hizmet Kalitesi
  • Tüketici Hakları ve Kullanımı
  • Müşterilerle Temas Kuran Çalışanlarının Nitelikleri

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum