(144)

₺1.320,00

İşletmeler Açısından Afetlerde Risk ve Kriz Yönetimi, işletmelerin felaket durumlarında riskleri azaltma ve kriz yönetimi stratejilerini öğretir.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

İşletmeler Açısından Afetlerde Risk ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı

İşletmeler Açısından Afetlerde Risk ve Kriz Yönetimi, her türlü doğal felaket, insan kaynaklı olay veya beklenmedik kriz durumunda işletmelerin sürdürülebilirliğini ve dayanıklılığını sağlama sürecini ifade eder. Afetler ve krizler, işletmelere büyük mali kayıplar, itibar kaybı ve operasyonel aksamalar gibi potansiyel tehditler sunar. Bu nedenle, işletmeler için etkili bir risk ve kriz yönetimi stratejisi hayati öneme sahiptir.

Risk ve kriz yönetimi, önceden planlama, hazırlık, müdahale ve iyileştirme aşamalarını içerir. İşletmeler, muhtemel afetler ve kriz durumları için planlar oluşturur, bu planları düzenli olarak günceller ve çalışanlarına kriz durumlarında nasıl davranmaları gerektiği konusunda eğitim verir. Ayrıca, işletmeler, kriz anlarında iletişim stratejileri geliştirir ve kriz yönetimi ekibi oluşturur.

Afetlerde Risk ve Kriz Yönetimi, işletmelerin hızlı ve etkili bir şekilde tepki vermelerini ve iş sürekliliğini sağlamalarını amaçlar. Bu strateji, işletmelerin felaket veya kriz durumlarında daha az zarar görmelerini ve daha çabuk toparlanmalarını sağlar. Ayrıca, müşteri ve paydaş güvenini korumak, itibarını sürdürmek ve yasal düzenlemelere uygunluğunu sağlamak gibi işletme açısından kritik faktörleri ele alır.

Program Detayları:

• 16 Uzaktan Eğitim Saati

•  Afet ve Kriz Yönetimi Yaklaşımları
  • Afetlerin İşletmelerdeki Etkileri
  • Afetlere Yönelik Yasal Düzenlemeler
  • Kalitatif ve Kantitatif Afet Yönetimi Uygulamaları
  • Afetlerde Risk Azaltma ve Lojistik Yönetimi
  • Afetlerde İşletme Organizasyon Yapıları

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum