İSG'nin Kavram ve Kurallarının Gelişimi Semineri Nedir?

İSG'nin Kavram ve Kurallarının Gelişimi Semineri, iş sağlığı ve güvenliği alanında kavramsal ve kuramsal bir temel oluşturmayı amaçlayan bilgilendirici bir programdır. Bu seminerde, iş sağlığı ve güvenliği kavramının tarihsel gelişimi ve bu alandaki temel prensipler ele alınır.

İş sağlığı ve güvenliği mevzuatının evrimi, ulusal ve uluslararası düzeydeki önemli belgeler ve standartlar seminerin odak noktalarından biridir. Katılımcılara, iş sağlığı ve güvenliği alanında temel kavramlar, terminoloji ve ilgili kurallar hakkında kapsamlı bir anlayış kazandırmak için çeşitli konular işlenir.

eminerde ayrıca, işyerlerinde uygulanması gereken iş sağlığı ve güvenliği politikaları ve prosedürleri de detaylı olarak incelenir. Bu sayede, katılımcılar işyerlerindeki güvenlik standartlarını yükseltmek ve uygun önlemleri almak konusunda bilgi sahibi olurlar.