(192)

₺1.320,00

İşe alım, eğitim, performans değerlendirmesi gibi insan kaynakları süreçlerini yöneterek organizasyonun insan kaynaklarını etkin bir şekilde kullanmayı öğrenir.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Sertifika Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi (IKY), bir organizasyonun en değerli kaynağı olan insan gücünün etkin bir şekilde yönetilmesini amaçlayan stratejik bir yönetim alanıdır. Bu alan, işe alım, eğitim ve geliştirme, performans değerlendirmesi, işten ayrılma yönetimi, çalışan ilişkileri ve daha birçok önemli konuyu içerir. İK yönetimi, çalışanların organizasyonun hedeflerini ve vizyonunu paylaşmalarını, işlerini verimli bir şekilde yapmalarını ve iş tatminini artırmayı hedefler.

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi, bu kritik alanın profesyonelleri için gerekli bilgi, beceri ve yaklaşımları sunar. Bu eğitim programları, katılımcılara işe alım süreçlerini yönetme, performans değerlendirme sistemleri tasarlama, liderlik ve iletişim becerilerini geliştirme, çalışanların motivasyonunu artırma ve iş hukuku gibi konularda uzmanlık kazandırır. Aynı zamanda, İK yönetimi alanında etik ve sürdürülebilir uygulamaları vurgular.

İnsan Kaynakları Yönetimi, organizasyonların başarısı ve sürdürülebilirliği için kritik bir rol oynar. İyi bir İK yönetimi, yetenekli çalışanları çekmek, elde tutmak ve geliştirmek, iş gücü planlamasını etkin bir şekilde yapmak ve çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek anlamına gelir. İK yönetimi eğitimi, bu alandaki profesyonellerin organizasyonlarına daha fazla değer katmalarına ve iş gücü ile ilgili stratejik kararlar alabilmelerine yardımcı olur. Ayrıca, İK yönetimi eğitimi, çalışma ilişkilerinin karmaşıklığına ve değişen iş dünyası dinamiklerine ayak uydurmayı kolaylaştırır.

Program Detayları:

• 55 Uzaktan Eğitim Saati

• İKY Giriş ve Stratejik İKY Anlayışı
  • İKY İş Analizi
  • İKY Planlama
  • İKY İşe Alma Süreci
  • İKY Oryantasyon ve İşe Yerleştirme
  • İKY Performans Değerlendirme
  • İKY Ücret
  • İKY Kariyer Yönetimi
  • İKY Eğitim ve Geliştirme
  • İletişim
  • Mülakat Teknikleri
  • Mülakat Teknikleri ve CV Hazırlama
  • Mobbing
  • İKY Çalışanların Motivasyonu

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

1 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

Şev***

İKY eğitimi, organizasyon içindeki insan kaynaklarının stratejik önemini kavramamı fazlasıyla sağladı. Çalışan bağlılığı ve performans yönetimi konularında derinlemesine bilgi edindim.