(247)

₺1.320,00

Okul sağlığı hemşireliği, öğrencilerin fiziksel ve duygusal sağlığını korumak ve iyileştirmek için okul ortamında sağlık hizmetleri sunar.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Okul Sağlığı Hemşireliği Sertifika Programı

Okul sağlığı hemşireliği, öğrencilerin sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine, sağlık sorunlarını tanımalarına ve çözmelerine yardımcı olmayı amaçlayan önemli bir sağlık hizmeti dalıdır. Bu alandaki hemşireler, okul çevresinde sağlık sorunlarına duyarlılığı artırmak ve öğrencilerin fiziksel, duygusal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için çalışırlar. Okul sağlığı hemşireleri, öğrencilere sağlık eğitimi verir, aşılar ve taramalar düzenler, sağlık sorunlarını değerlendirir ve acil durumlara müdahale eder.

Okul sağlığı hemşireliği eğitimi, hemşirelerin okul çevresindeki öğrencilere en iyi sağlık hizmetini sunmalarını sağlar. Bu eğitim, öğrencilerin gelişim dönemlerini anlama, psikolojik destek sağlama ve sağlık eğitimi programları oluşturma becerilerini geliştirir. Aynı zamanda acil durumlarda etkili müdahale yapma yeteneklerini artırır. Okul sağlığı hemşireliği eğitimi, öğrencilerin sağlıklı yaşam biçimlerini benimsemelerini teşvik eder, sağlık sorunlarını erken teşhis eder ve eğitim ortamlarını daha güvenli ve sağlıklı hale getirir. Bu nedenle, okul sağlığı hemşireleri, öğrencilerin genel sağlığını desteklemenin yanı sıra eğitim kurumlarının sağlık standartlarını yükseltmeye katkıda bulunurlar.

Program Detayları:

• Somatoform Bozukluklar
  • Etkili Sunum Teknikleri

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum