(157)

₺240,00

Çocuklara sorun çözme becerilerini öğretmek ve geliştirmek için stratejileri ele alır.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Çocuklarda Sorun Çözme Becerilerini Kazandırma Semineri

Sorun çözme becerileri, çocukların yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları etkili bir şekilde ele almalarına yardımcı olur. Bu beceriler, çocukların düşünce yeteneklerini geliştirir, empati kurmalarını sağlar ve olumlu ilişkiler kurmalarına yardımcı olur. Çocuklara sorun çözme becerileri kazandırmak, onların bağımsızlıklarını ve özgüvenlerini artırır. Aynı zamanda, çocuklar olumsuz duygusal tepkileri daha etkili bir şekilde yönetmeyi öğrenirler. Bu beceriler, okul, aile ve arkadaşlar arasındaki ilişkilerde olumlu bir etki yaratır ve yaşam boyu faydalıdır. Ebeveynler ve eğitimciler, çocuklara sorun çözme becerileri kazandırmada önemli bir rol oynarlar ve bu becerilerin gelişimini desteklemek için çeşitli yöntemler kullanabilirler.

Program Detayları:

• 4 Uzaktan Eğitim Saati

• Uyum ve Davranış Sorunu Nedir
  • Uyum ve Davranış Sorunlarının Sınıflaması
  • Uyum ve Davranış Sorunlarının Nedenleri
  • Çevre ve Aile Faktörünün Araştırılması
  • Anne ve Çocuk Etkileşiminin Araştırılması
  • Uyum ve Davranış Problemleri
  • Okula Alışamama - Okul Fobisi
  • Yemek Reddetme ve Yemek Seçme
  • Tikler
  • Kaygı
  • Mastürbasyon – Tırnak Yeme

karsemseminersertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı arttırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir ve görüntülenebilir olmaktadır.

Seminer programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. İlgi alanınıza özgün seçeceğiniz seminer programlarıyla gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitime Kayıt olduktan hemen sonra kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Sertifika, eğitiminiz ve sınavlarınız başarı ile bittikten 72 saat sonra e-Devletinize işlenmekte SMS olarak bilgi gönderilmektedir.
  • Seminer programlarının sonunda sınav veya ödev bulunmamaktadır.
  • Kayıt olduğunuz programı bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır.
  • Seminer programları kısa süreli temel eğitimlerdir.
  • Seminer Sertifikaları e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir. Dileyen katılımcılarımız bu sertifikaların çıktısını kendileri alabilirler.
  • Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, seminer programlarına herkes başvurabilir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum