Sümeyye YILANCI KEŞAN ile İlişkilerde İletişim Teknikleri Seminer Programı

(95)

Sümeyye YILANCI KEŞAN ile İlişkilerde İletişim Teknikleri Seminer Programı

₺0,00

Haber Spikeri Sümeyye YILANCI KEŞAN ile İlişkilerde İletişim Teknikleri Semineri Programı 21 Mayıs Salı Günü'nde Sizlerle...

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Ücretsiz Canlı Seminer Programı

21 Mayıs Salı 22:00

• Seminer rogramı Youtube üzerinden canlı yayın olarak Haber Spikeri Sümeyye YILANCI KEŞAN tarafından gerçekleştirilecektir.

• Seminer programına katılmak için Hemen incele butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada Kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir.

• Seminer programı esnasında, belirsiz bir zamanda yoklama/yoklamalar alınacak ve yoklamaya katılan katılımcılara e-Devlet üzerinden Katılım Belgesi aktarımı ücretsiz olarak yapılacaktır.

• Eğitim programları ve ücretsiz seminerlerden haberdar olmak için karataysem instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.

• ★ Ücretsiz Katılım Belgesinin Dışında Seminer Programına Ait İsminize Özel Üniversite Onaylı ve e-Devlet Üzerinden Aktarımı Gerçekleştirilecek Seminer Sertifikalarına Sahip Olmak İçin;

Hemen incele butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfada önce bilgilerinizi girmeniz, ardından da talep ettiğiniz sertifika ismine tıklayarak kayıt olmanız ve ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum