Google Formlar Kullanımı Semineri Nedir

Google Formlar Kullanımı Semineri, Google'ın online anket ve form oluşturma aracı olan Google Forms'un kullanımını öğreten bir eğitim programıdır. Bu seminerler genellikle işletmelerde, eğitim kurumlarında veya kişisel kullanımlarda yaygın olarak düzenlenir.

Seminer içeriği genellikle Google Formlar'ın temel özelliklerini kapsar. Katılımcılar, form oluşturma, farklı soru türlerini kullanma, formu özelleştirme, yanıtları toplama ve verileri analiz etme gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, formları paylaşma, yanıtları otomatik olarak işleme, veri güvenliği ve raporlama gibi ileri düzey konular da ele alınabilir.

Bu seminerlerin sonunda katılımcılar, Google Formlar'ı etkin bir şekilde kullanarak anketler oluşturabilir, veri toplayabilir ve analiz edebilirler. Bu, iş süreçlerini geliştirmek, geri bildirim toplamak veya etkinlikleri yönetmek için çok faydalıdır.