Google Dokümanlar Kullanımı Semineri Nedir

Google Dokümanlar Kullanımı Semineri, Google Dokümanlar platformunun etkili bir şekilde kullanılmasını öğreten bir eğitim programıdır. Bu seminerde, katılımcılar Google Dokümanlar'ın temel özelliklerini öğrenir ve belge oluşturma, düzenleme, paylaşma ve işbirliği yapma gibi konularda pratik beceriler kazanırlar. Seminerde ayrıca, Google Dokümanlar'ın diğer Google Drive uygulamalarıyla entegrasyonu, belge yönetimi ve verimlilik ipuçları gibi konular da ele alınır. Katılımcılar, bu seminer sayesinde dijital belge oluşturma ve paylaşma süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmeyi öğrenirler.