Gıda İşletmelerinde Kalite ve Hijyen Yöneticisi Sertifika Programı Nedir

Gıda İşletmelerinde Kalite ve Hijyen Yöneticisi Sertifika Programı, gıda endüstrisinde faaliyet gösteren işletmelerde kalite ve hijyen yönetimi konusunda uzmanlaşmış profesyonellerin yetiştirilmesini amaçlayan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara gıda üretiminde kalite kontrolü, hijyen standartları, HACCP prensipleri, gıda güvenliği yönetim sistemleri ve kalite yönetimi süreçleri gibi konularda derinlemesine bilgi ve beceriler kazandırır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılara "Kalite ve Hijyen Yöneticisi" sertifikası verilir.