Gıda İşletmelerinde Haşere ile Mücadele Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Gıda İşletmelerinde Haşere ile Mücadele Eğitimi Sertifika Programı, gıda endüstrisinde faaliyet gösteren işletmelerin haşere kontrolü konusunda bilgi sahibi olmalarını ve etkili mücadele stratejilerini uygulamalarını sağlayan bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara haşere türleri ve yaşam döngüleri hakkında temel bilgiler sunar ve işletmelerde haşere kontrol programlarının nasıl oluşturulacağına dair yöntemleri öğretir. Ayrıca, kimyasal ve biyolojik mücadele yöntemleri, haşere kontrol ekipmanlarının kullanımı, hijyen uygulamaları ve yasal düzenlemeler gibi konular da program kapsamında ele alınır. Gıda İşletmelerinde Haşere ile Mücadele Eğitimi Sertifika Programı, işletmelerin hijyen standartlarını yükseltmek ve gıda güvenliğini sağlamak amacıyla önemli bir rol oynar.