GHP İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi Sertifika Programı Nedir

GHP İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi Sertifika Programı, gıda işletmelerinde hijyen standartlarını sağlamak ve gıda güvenliğini artırmak amacıyla tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu programda katılımcılara, gıda işletmelerinde hijyenik koşulların nasıl sağlanacağı, temizlik ve sanitasyon prensipleri, kişisel hijyen uygulamaları, gıda saklama ve işleme teknikleri gibi konularda eğitim verilir. GHP İyi Hijyen Uygulamaları Eğitimi Sertifika Programı, gıda sektöründe çalışan ve hijyen konusunda bilgi sahibi olmak isteyen profesyoneller için önemli bir kaynaktır.