Fourier Dönüşümlü Kızılötesi (FT-IR) Spektroskopisi Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Fourier Dönüşümlü Kızılötesi (FT-IR) Spektroskopisi Eğitimi Sertifika Programı, katılımcılara FT-IR spektroskopisinin temel prensiplerini, uygulama alanlarını ve analiz yöntemlerini öğreten bir öğretim programıdır. Bu eğitim programı, katılımcıların FT-IR spektroskopisi kullanarak moleküler yapıları analiz etme becerilerini geliştirmeyi amaçlar. Program boyunca, katılımcılar kızılötesi radyasyonun moleküler etkileşimi, örnekleme teknikleri, spektrum analizi ve sonuçların yorumlanması gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, FT-IR spektroskopisinin çeşitli endüstriyel ve araştırma alanlarındaki uygulamaları da ele alınır.