Filial Terapi Sertifika Programı Nedir

Filial Terapi Sertifika Programı, çocuk psikoterapisi alanında uzmanlaşmak isteyen profesyoneller için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara filial terapi yöntemini uygulama becerilerini kazandırmayı amaçlar ve çocuklarla çalışırken aile dinamiklerini güçlendirmeyi hedefler. Program kapsamında, filial terapi temelleri, ailelerle çalışma stratejileri, terapi süreci yönetimi ve çocukların duygusal gelişimini destekleme konularında yoğun bir eğitim verilir. Katılımcılar, programı başarıyla tamamlayarak filial terapisti olarak sertifikalandırılırlar ve bu alanda profesyonel olarak çalışma fırsatı elde ederler.