Etlik Piliç (Broiler) Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Etlik piliç (broiler) eğitimi sertifika programı, ticari etlik piliç yetiştiriciliğiyle ilgilenen kişilere yönelik olarak tasarlanmış özel bir eğitim programıdır. Bu program, katılımcılara modern piliç yetiştiriciliği teknikleri, hijyen standartları, hastalık yönetimi, yemleme ve su temini gibi konularda kapsamlı bir eğitim sunar. Eğitim sürecinde, piliçlerin yaşam döngüsü, uygun barınma koşulları, veteriner sağlık bakımı ve genel işletme yönetimi gibi konular da ele alınır. Katılımcılar, etlik piliç yetiştiriciliği konusunda bilgi ve becerilerini artırarak sektörde daha rekabetçi olabilirler.