Etkili Not Tutmak İçin Cornell Tekniği Semineri Nedir

Etkili Not Tutmak İçin Cornell Tekniği Semineri, öğrencilere ve not tutma becerilerini geliştirmek isteyen herkese yönelik bir eğitim programıdır. Bu seminerde, katılımcılar Cornell Tekniği'nin temel prensiplerini öğrenir ve uygulamada nasıl kullanacaklarını keşfederler. Cornell Tekniği, not alma sürecini düzenlemek ve notların etkili bir şekilde öğrenmeye dönüşmesini sağlamak için tasarlanmış bir yöntemdir. Seminerde, katılımcılar bu tekniği uygulamalı olarak öğrenirken, dikkatlerini toplama, notların özetlenmesi ve öğrenme sürecine entegrasyon gibi becerileri de geliştirirler.

İlgili Eğitime Ulaşmak İçin Lütfen
BURAYA TIKLAYINIZ