Etkili İletişim Eğitimi Sertifika Programı Nedir

Etkili İletişim Eğitimi Sertifika Programı, bireylerin iletişim becerilerini geliştirmeye odaklanan bir eğitim programıdır. Bu programda, katılımcılar temel iletişim prensipleri, etkili dinleme, doğru ve net ifade etme, beden dili ve sözlü olmayan iletişim gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, farklı iletişim türleri ve iletişim engelleri üzerine pratik çalışmalar yaparak iletişim becerilerini güçlendirirler. Program sonunda katılımcılara etkili iletişimde kullanılan araçlar ve teknikler hakkında sertifika verilir.