Etkili Anne Baba Semineri Nedir

Etkili Anne Baba Semineri, ebeveynlere çocuklarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurabilmeleri, onların gelişimine destek olabilmeleri ve aile içi iletişimi güçlendirebilmeleri için bilgi ve beceriler sunan bir eğitim programıdır. Bu seminerlerde, ebeveynlere çocuk psikolojisi, duygusal ve sosyal gelişim, disiplin yöntemleri, iletişim becerileri gibi konularda rehberlik edilir. Ayrıca, ebeveynler arasında deneyim paylaşımı ve etkileşim sağlanarak destekleyici bir ortam oluşturulur. Etkili Anne Baba Seminerleri, ailelerin çocuklarıyla daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmalarına yardımcı olur.